Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (4.24 secunde)
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista.
Manifestarea se adreseaza producatorilor si comerciantilor de materiale de constructii, corpuri de iluminat, instalatii sanitare, instalatii pentru caldura si climatizare, mobila.
Grupurile sanitare comune se vor amplasa cat mai central posibil, dar nu mai aproape de 20 de metri de cel mai apropiat spatiu de cazare si nu mai departe de 100 de metri de cel mai indepartat spatiu de campare-cazare.
Agentii economici care vor fi desemnati castigatori va trebui sa solicite si sa obtina autorizatia turistica pentru plaja care face obiectul contractului de inchiriere, sa intretina si sa igienizeze zilnic suprafata de plaja inchiriata, sa mentina in buna stare de functionare dotarile de pe plaja, sa asigure conditiile sanitare si de protectie a mediului in zonele de imbaiere si pe plaja etc.
Manifestarea se adreseaza atat producatorilor si comerciantilor de materiale de constructii, corpuri de iluminat, instalatii sanitare, instalatii pentru caldura si climatizare, mobila, precum si celor care se gandesc sa-si reamenajeze locuintele.
La acest capitol amintim alimentarea cu energie electrica, grupuri sanitare, dusuri, vestiare, puncte de prim ajutor, puncte de observare salvamar.
In timpul controalelor au fost constatate 40 de nereguli in domeniul sanatatii si securitatii in munca, cum ar fi lipsa echipamentului individual de protectie si a echipamentului individual de lucru in concordanta cu riscurile existente, instructajul de protectie a muncii efectuat necorespunzator, nedotarea truselor sanitare potrivit legii, semnalizarea incompleta a riscurilor de accidentare, neasigurarea corespunzatoare de catre angajatori a supravegherii starii de sanatate a angajatilor.
"Banii ii folosim pentru reparatii, la instalatiile sanitare in special. Pe an se strang pana la 3.000 de euro, bani pe care ii utilizam ca sa mai scadem din ceea ce ar trebui sa scoata locatarii din buzunar.
De exemplu, la Campingul "Elodie" din Jupiter, fiecare turist achita 10 lei pentru campare si 4 lei pentru autoturism (paza este asigurata 24 de ore din 24) in cost fiind incluse si de mai multe facilitati - energie electrica, grupuri sanitare cu cabine de dus individuale, club cu televizor si cablu, un loc special pentru joaca celor mici, spatii pentru servit masa, serviciu de receptie permanent, in care sunt informati, primesc sau expediaza corespondenta si isi pot pune la adapost obiectele de valoare.
Refacerea instalatiei electrice, a instalatiilor sanitare, pardoselilor si a zugravelilor, schimbarea usilor si a ferestrelor costa pentru un apartament obisnuit de bloc intre 1.500 si 3.000 USD.
In perioada 2004-2005 spitalul a mai acumulat 4,515 milioane de lei datorii catre furnizorii de materiale sanitare, medicamente, utilitati sau prestari servicii de reparatii.
Vila Corsa 2 are o capacitate de 62 camere a cate doua locuri, dotate cu mobilier nou si grup sanitar in camera, gresie, faianta si obiecte sanitare moderne.
La acestea se pot adauga obiecte sanitare de lux, cabine de dus performante, poate chiar cada cu vibromasaj, si un parchet de calitate, din lemn (parchetul laminat e ieftin si mai usor de montat)", a afirmat agentul imobiliar de la Colosseum.
Reglementarile au fost propuse de catre Ministerul Sanatatii Publice si fac parte din ordonanta de urgenta privind salarizarea si alte drepturi ale personalului contractual din unitatile sanitare.
Din totalul de 8.300 de brutarii existente in prezent, mai mult de jumatate nu respecta normele igienico-sanitare impuse de legislatia europeana.
Potrivit estimarilor presedintelui Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase (Rompan), din cele 8.300 de brutarii existente in prezent, mai mult de jumatate se vor inchide deoarece nu respecta normele igienico-sanitare.
Pentru a se asigura ca autoritatile romane respecta normele igienico-sanitare, una dintre problemele tarii noastre in ajunul integrarii in UE, experti ai Comisiei Europene desfasoara in perioada 9-20 octombrie o misiune de evaluare a sistemelor de control.
In ceea ce priveste legislatia romaneasca, aceasta prevede ca detinatorii de animale au obligatia de a asigura normele sanitare-veterinare si de zooigiena privind adapostirea, hranirea, ingrijirea, reproductia, precum si a celor referitoare la protectia si bunastarea animalelor.
In acest context, noii manageri de spitale din judetul Dolj au fost chemati vineri la sediul Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Dolj, in vederea semnarii contractelor de management si stabilirea indicatorilor de performanta pe care trebuie sa-i realizeze anul viitor unitatile sanitare conduse de ei.
In plus, pentru ducerea la indeplinire a prezentei legi urmeaza sa fie constituita, la nivelul judetului, o comisie care are obligatia sa urmareasca si sa verifice buna desfasurare a procesului de aprovizionare si conditiile igienico-sanitare privind distributia catre parinti a "cosului" pentru bebelus.
google-analytics.com